Villa à vendre

795000€

5 chambres 273 mètres carrés

Immoweb code : 11309808
Immoweb code : 11309808

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
273 mètres carrés habitables
2838 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Prachtige groene oase gelegen in het landelijke karakter van het dorpje Klemskerke met een uitstekende connectiviteit: rechtstreekse verbinding met het centrum van De Haan, op slechts enkele minuten rijden van de autosnelweg E40, alsook van de invalswegen naar Brugge en Oostende!
Bent u op zoek naar een royaal perceel met een wijds groen zicht op een boogscheut van de zee, maar toch uit de drukte?
Dan kan de Dorpsstraat 13 een schitterende opportuniteit voor u zijn!
 
Deze ruime villa staat op een grondoppervlakte van 2.838 m² (volgens titel), geeft parkeergelegenheid aan 4 wagens op de geasfalteerde oprit en heeft een ruime voortuin met aangelegd stenen pad in mooie structuur. De achtertuin is voorzien van een sproeisysteem. De omsloten tuin aan de achterzijde is voorzien van aangelegde terrassen in gegoten beton en biedt nog ruimte genoeg voor tal van uitbreidingen.
De villa zelf bestaat uit 2 gedeelten verbonden door de inkomhal, die uiterst lichtrijk is dankzij de aanwezigheid van de grote raampartijen. Afzonderlijk gastentoilet, vestiaire en praktijkruimte/bureel/5e slaapkamer met zeer ruime ingemaakte kasten. Verder biedt de inkomhal nog toegang tot de lichtrijke 11m ruime woonkamer waar u onmiddellijk aan beide zijden geniet van de weelderig aangelegde tuinen. Open vide aanwezig met mooie houten trap die de woonkamer in eet- en woongedeelte verdeelt. De volledige ruimte werd afgewerkt met een natuurstenen vloer met afwisselende patronen en een open haard die in de w

Contacter