Villa à vendre

* 949000€

4 chambres 199 mètres carrés

Immoweb code : 11290982
Immoweb code : 11290982
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
199 mètres carrés habitables
995 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze stijlvolle, nieuwe luxe villa in Tosalet, een prestigieus privédomein in Javea. Gelegen aan een rustige weg, grenzend aan een natuurgebied, geniet u hier van rust en privacy. Deze villa, een korte rit verwijderd van Javea's adembenemende kustlijn en uitstekende restaurants, zal binnen enkele maanden gereed zijn voor u.

Deze westelijk gelegen villa beschikt over een rijkelijk begroeide tuin, een privézwembad van 10 x 5 meter en een indrukwekkende zomerkeuken met bar – perfect voor het entertainen van gasten.

Verspreid over twee verdiepingen, biedt de villa op de begane grond een garage, fitnessruimte, toilet, woonkamer en keuken, allemaal op hetzelfde niveau als het zwembad, de tuin en de terrassen. De bovenverdieping, bereikbaar via een sfeervolle trap, herbergt drie ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer en ingebouwde kasten.

De afwerking van het pand is van topkwaliteit, met onder meer vloerverwarming en airconditioning. Bovendien bieden we de nieuwe eigenaren de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de afronding van de interieurdetails, met keuze uit verschillende alternatieve ontwerpen.

Dit project, dat al veel tijd en aandacht heeft gekregen, nadert nu zijn voltooiing. Het biedt een unieke kans om een nieuwe woning te verwerven tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Gelegen in een van Spanje's meest schilderachtige regio's, met kristalheldere turquoise wateren en weelderige groene bergen, is Javea werkelijk een bijzondere plaats. De combina

Contacter