Villa à vendre

765000€

3 chambres 132 mètres carrés

Immoweb code : 11290983
Immoweb code : 11290983

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
132 mètres carrés habitables
1000 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Beleef de magie van Javea in deze prachtige, nieuw gebouwde luxe villa! Op slechts enkele minuten van de verbluffende stranden van Javea, bevindt deze woning zich in een moderne buurt, te midden van hoogwaardige villa's met topinfrastructuur. Bij aankoop van deze villa krijgt u de sleutels van een volledig afgewerkte woning, en indien gewenst, bieden wij u assistentie bij het kiezen van het meubilair.

Deze villa, een juweel van hedendaagse architectuur, is ontworpen als een ruime, lichtdoorstroomde tweeverdiepingswoning met een open concept. De villa telt drie slaapkamers en drie badkamers, wat zorgt voor een ideale combinatie van ruimte en privacy.

Op de begane grond vindt u een grote, open leefruimte, inclusief keuken, eet- en zitgedeelte, die naadloos aansluiten op het zonovergoten terras, de smaakvol aangelegde tuin en het verleidelijke zwembad. Boven bevinden zich nog twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en terras, perfect voor uw persoonlijke oase van rust.

De villa komt met een dubbele overdekte parkeerplaats, moderne airconditioning voor zowel verkoeling als verwarming, en is uitgerust met hoogrendementsglas voor maximaal comfort.

Elk aspect van deze villa straalt klasse uit: van de verfijnde afwerking en elegante decoratie tot de volledig ingerichte keuken, de op maat gemaakte kasten en de prachtig afgewerkte terrassen, tuin en zwembad.

Javea, vaak beschreven als een verborgen paradijs in Spanje en geprezen door de Wereldgezondheidsorganisatie voor zijn

Contacter