Villa à vendre

* 1575000€

4 chambres 320 mètres carrés

Immoweb code : 11290979
Immoweb code : 11290979
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
4 salles de bains
320 mètres carrés habitables
1100 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit opmerkelijke bouwwerk zal trots prijken op een schitterend perceel met een adembenemend uitzicht op zowel de majestueuze Montgo-berg als de schilderachtige baai van Javea.

Een gerenommeerde lokale bouwer en een vooraanstaande architect hebben hand in hand gewerkt aan de creatie van deze unieke residentie. Bestaande uit 4 weelderige slaapkamers voor twee personen, een riante woonkamer met dubbele hoogte en een open keuken, royale terrassen en fraai aangelegde tuinen, biedt deze woning een ongeëvenaarde luxueuze leefomgeving.

Verspreid over drie niveaus, verbonden door een imposante trap en een lift, herbergt het bovenste niveau de majestueuze hoofdslaapkamer met een bad dat uitkijkt over de baai, naast nog twee tweepersoons slaapkamers. Het hart van het huis bevindt zich op de benedenverdieping, met een open woonkamer, eetkamer en een hoogwaardige keuken, voorzien van eersteklas Duitse apparatuur. Hier bevindt zich tevens een toilet en een slaapkamer met eigen badkamer.

De onderste verdieping biedt een veelzijdige ruimte die kan worden ingericht als vierde slaapkamer, een speel- of bioscoopkamer, of zelfs als fitnessruimte - de keuze is aan de bewoner.

De woning zal worden uitgerust met alle verwachte voorzieningen van een residentie van dit kaliber: vloerverwarming, airconditioning met meerdere zones, en een domotica systeem voor volledige controle over de villa.

Buiten zal het terrein worden aangelegd met een geavanceerd irrigatiesysteem en er zal een overdekte par

Contacter