Villa à vendre

* 1550000€

4 chambres 260 mètres carrés

Immoweb code : 11290980
Immoweb code : 11290980
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
5 salles de bains
260 mètres carrés habitables
1000 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek een wereld van ultieme luxe op slechts een steenworp afstand van de adembenemende stranden van Javea. Met minder dan 10 minuten rijden kunt u zich onderdompelen in de azuurblauwe zee of ontspannen op uw eigen spectaculaire terras, terwijl u geniet van het overloopzwembad met een panoramisch uitzicht, allemaal vanuit deze prachtige nieuwe luxe villa te koop in Javea.

Het bouwavontuur begint direct - geen vergunningen, geen wachttijd! Verdeeld over drie gracieuze verdiepingen, omarmt de begane grond een ruime kamer en een verfrissende badkamer, terwijl de bovenste verdieping pronkt met een weelderige woonkamer en een eersteklas keuken die uitkomt op de adembenemende terrassen en het oneindige zwembad, met betoverend uitzicht op de majestueuze bergen en de glinsterende zee. De master suite bevindt zich op dit niveau, terwijl er boven nog twee tweepersoons slaapkamers zijn, elk met een eigen badkamer en ingebouwde kasten.

Deze exclusieve luxe woning wordt afgewerkt met vloerverwarming, gekanaliseerde airconditioning en hoogwaardige aluminium UV-werende dubbele beglazing. Bovendien biedt deze villa u de mogelijkheid om de plattegrond en de afwerking aan te passen aan uw eigen smaak, in nauwe samenwerking met de deskundige architecten van de lokale bouwer, zodat u uw droomvilla kunt creëren, perfect op maat gemaakt naar uw wensen.

Gelegen in een moderne urbanisatie met straatverlichting, riolering en geen bovengrondse elektriciteitsleidingen, omringd door vergelijkbare l

Contacter