Villa à vendre

4 chambres 370 mètres carrés

Immoweb code : 10027308
Immoweb code : 10027308

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
370 mètres carrés habitables
1027 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar die ene villa met luxueuze woonkwaliteit in de regio van Beveren? Gevonden.

Uitgerust met de laatste technologische en energiezuinige elementen (E-peil -11) is deze prachtige strakke villa een streling voor het oog. De grote raampartijen aan de achterzijde van de villa laten een zee van natuurlijk licht door en geven een mooi zicht op de tuin met verwarmd zwembad en luxueus poolhouse bestaande uit duurzaam hout.

De ruime kelder dient als het kloppende technische hart van de villa. Het gelijkvloers baadt o.a. in openheid door de riante inkomhal, de hyper-uitgeruste keuken, de grote leefruimte en aansluitend het bureel. Verder is de ruime inpandige garage een extrapluspunt alsook de grote overdekte parkeerplaats met ingewerkt oplaadpunt. De verdieping straalt des te meer luxe uit door de nachthal met op ingemaakte kasten, de riante slaapkamers, deels met terras, de 2 luxueuze badkamers en de masterbedroom met dressing.

Heeft deze all-in villa u aangenaam verrast en wenst u graag meer gedetailleerde info? Neem dan alvast even de tijd voor onze virtuele rondleiding en plan een afspraak via ons kantoor.

Contacter