Villa à vendre

649000€

3 chambres 233 mètres carrés

Immoweb code : 11299087
Immoweb code : 11299087

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
233 mètres carrés habitables
1455 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze vooruitstrevende energiezuinige ETAP-villa is gelegen op een perceel van 1.455 m² in een rustige en groene omgeving.
De ETAP-villa is een architectonisch hoogstandje dat voldoet aan de hoogste eisen van energetisch wonen.

Een inkomhal met vestiaire en gastentoilet die toegang biedt tot de woonkamer. De gezellige woonkamer voorzien van een vide geeft een ruime en lumineuze indruk! Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken voorzien kwalitatieve toestellen.

De nachthal geeft toegang tot twee ruime gelijkvloerse slaapkamers en een badkamer. Verder is de grootste slaapkamer nog voorzien van een ensuite badkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee aparte toegankelijke mezzanines waarvan één aansluitend toegang biedt tot de derde slaapkamer.

De Zuid gerichte tuin heeft een overvloed aan groen en in combinatie met het aangelegde terras is het een plek van rust en schoonheid. Wat deze tuin echt bijzonder maakt, is het onderhoudsvriendelijke karakter.

De ETAP-woning is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Mits aanpassing van de verwarmingsinstallatie naar gas of warmtepomp, wordt de villa getransformeerd naar een energie-efficiënt hoogstandje in combinatie met duurzame bouwmaterialen en technologieën die mee zorgen voor een lage ecologische voetafdruk. Bovendien helpt dit u geld te besparen op energiekosten. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Int

Contacter