À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Welkom bij Eribo

We zijn Stijlbouwers. Al meer dan 30 jaar. We ontwikkelen woonprojecten waar jij je helemaal thuis voelt. En doen dat in onze eigen stijl. Met focus op kwaliteit en betrokkenheid. Dat zie je in onze projecten. En voel je in de manier waarop we ze aanpakken – in stijl.

Als aannemer klasse 6 bouwen we met oog voor detail en op de toekomst: esthetisch mooi, technisch performant en duurzaam. We nemen elk project vanaf de eerste steen zelf in handen en volgen het volledige bouwproces op van plan tot oplevering, binnen de vooropgestelde timing en in alle transparantie. De Eribo-stijl staat voor kwaliteit en gaat verder dan de norm: alleen het beste is goed genoeg, binnen het vooropgestelde budget uiteraard. Kwaliteit voor een eerlijke prijs, daar mag je op vertrouwen.

Of je nu investeert in een woonproject als opbrengsteigendom of er straks zelf gaat wonen, we begeleiden je persoonlijk bij je aankoop en helpen je bij het maken van de juiste materiaalkeuzes, kortom, we ontzorgen je van a tot z. Het hele traject houden we nauw contact. We staan altijd voor je klaar.

We zorgen ervoor dat je straks niet alleen leeft in stijl, maar het ook allemaal hebt beleefd in stijl – beloofd.

Adresse : Vredestraat 45 8790  Waregem

N° IPI : 501020

Site internet : www.eribo.be