Over dit vastgoedkantoor

Eribo is een familiaal bouwbedrijf, projectontwikkelaar en vastgoedmakelaar.

We zijn Stijlbouwers. We ontwikkelen, bouwen en verkopen voornamelijk woonprojecten. En doen dat in onze eigen stijl. Met absolute focus op kwaliteit en betrokkenheid. Dat zie je in onze projecten. En dat voel je in de manier waarop we ze aanpakken – in stijl.

Elk project is een persoonlijke uitnodiging om mooi te wonen en in stijl te leven. Elke keer een gelegenheid om woondromen waar te maken, op een positieve manier, zoals we het zelf ook zouden willen ervaren. De lat hoger, en de klant op één – dat is onze stijl.

Bij Eribo geniet je de ervaring van een aannemer, de visie van een ontwikkelaar en de feeling van een vastgoedexpert.

We bouwen vanuit het hart.
We ontwikkelen met inzicht en visie.
En creëren met gevoel voor stijl.

VASTGOED
We bieden residentieel vastgoed aan. Op zoek naar je droomwoning? Snuister dan even in het vastgoedaanbod van Eribo. Je vindt er in de eerste plaats woonprojecten die we zelf hebben ontwikkeld. Of je nu investeert in een woonproject als opbrengsteigendom of er straks zelf gaat wonen, we kunnen je beter dan wie ook begeleiden van plan tot oplevering en je adviseren over de afwerking van je nieuwe woning – kortom, we ontzorgen je van a tot z. Met onze expertise als erkend makelaar gaan we ver in onze service: wil je je eigendom verhuren of je huidige woning verkopen, ook dat nemen we in handen en regelen we voor je.

Adres : Vredestraat 45 8790  Waregem

BIV-nummer : 501020

Website : www.eribo.be