Meer weten over Immoweb

De vastgoedwebsite nummer 1 in Belgiƫ

Immoweb werd in 1996 opgericht en is tot op heden de onbetwiste leider op de Belgische vastgoedmarkt voor het verkopen of verhuren van: huizen, appartementen, bouwgronden, garages, kantoren, handelspanden, bedrijfspanden, nieuwbouwhuizen -en appartementen.Immoweb maakt deel uit van de Duitse mediagroep Axel Springer Digital Classifieds. Bekende internetsites zoals seLoger.com (Franse vastgoedsite), Totaljobs.com en Stepstone.com (internationale jobsites) en Immonet.de (Duitse vastgoedsite) maken ondermeer deel uit van deze groep. Elke dag 1.000 nieuwe panden!

Immokantoor of promotor?

U werkt in een immokantoor of als promotor en wenst uw panden online te plaatsen om in contact te komen met elke Belg op zoek naar een nieuw pand?
Stuur een e-mail naar ons agency team om meer informatie te verkrijgen en een offerte op maat te ontvangen.

Uw advertentie op Immoweb.

Wenst u mensen bereiken die actief op zoek zijn naar een nieuw bouwproject? Immoweb is zeker de beste plaats om te adverteren.
Stuur uw aanvraag naar ons marketing team.

+ 160.000

panden

+ 700.000

bezoeken / dag

+ 100

medewerkers

Immoweb maakt deel uit van de media groep Axel Springer Digital Classifieds. In deze groep vind je ook SeLoger.com (vastgoed - Frankrijk), immonet.de (vastgoed - Duitsland), Totaljobs.com en Stepstone.com (jobs - internationaal).