Meer weten over Immoweb

De vastgoedwebsite nummer 1 in België

Al meer dan 25 jaar is Immoweb het grootste digitale vastgoedportaal in België waar kopers en verkopers, huurders en verhuurders elkaar vinden. Immoweb is de eerste halte voor elke Belg die droomt van vastgoed: elke dag vind je bijna 150 000 eigendommen te koop of te huur. Immoweb biedt het meest volledige aanbod vastgoed: huizen, appartementen, bouwgronden, garages, kantoren, winkels en industriële panden, van nieuwbouw tot uitzonderlijke historische panden.

Dankzij onze gratis schattingstool weten eigenaars snel hoeveel hun vastgoed waard is.

Kopers kunnen in één klik een simulatie voor een hypotheek krijgen via ons geïntegreerde leningaanbod. Immoweb maakt deel uit van de AVIV Group, een toonaangevende Europese groep zoekertjessites.

Volg ons nieuws en inzichten over de vastgoedmarkt op blog.immoweb.be

Over de AVIV Group

De AVIV Group is een van de grootste digitale vastgoedtechbedrijven ter wereld en een dochteronderneming van Axel Springer. AVIV's unieke portefeuillie van toonaangevende merken omvat verschillende van Europa's bekendste vastgoedzoekertjessites: Groupe SeLoger en Meilleurs Agents (Frankrijk), Immowelt Group (Duitsland), Immoweb (België) en Yad2 (Israël) die samen meer dan 1.500 mensen tewerkstellen. De AVIV-groep heeft ook belangen in bedrijven als Purplebricks, Homeday en Zumper.

Immokantoor of promotor?

U werkt in een immokantoor of als promotor en wenst uw panden online te plaatsen om in contact te komen met elke Belg op zoek naar een nieuw pand?
Stuur een e-mail naar ons agency team om meer informatie te verkrijgen en een offerte op maat te ontvangen.

Uw advertentie op Immoweb.

Wenst u mensen bereiken die actief op zoek zijn naar een nieuw bouwproject? Immoweb is zeker de beste plaats om te adverteren.
Stuur uw aanvraag naar ons marketing team.

135.000

panden

+ 500.000

bezoeken / dag

+ 100

medewerkers