À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

LOCUS DEVELOPMENTS staat voor duurzaam wonen in de stad. We renoveren historische loodsen tot prachtige lofts en bouwen vernieuwende, budgetvriendelijke loft-studio's. LOCUS is vooral actief aan De Voorhaven in Gent, het grootste beschermde stadsgezicht van de stad Gent met meer dan 15 geklasseerde monumenten.

Met veel respect voor het bestaande historisch erfgoed bouwt LOCUS al meer dan 15 jaar aan het verbeteren en verfraaien van de buurt. Onze projecten brachten al heel wat innovatieve bedrijven en jonge gezinnen naar De Voorhaven. Door in te zetten op wonen en werken, brengt LOCUS een belangrijke meerwaarde naar deze buurt.

Geclusterd stedelijk wonen en werken is een must voor LOCUS. We zetten 100% in op wonen in de stad. Bescherming en behoud van natuur - door alleen te bouwen in de stad - staan hoog in ons vaandel. Stedelijk wonen, altijd gecombineerd met voldoende ruimte voor groen en ontspanning, laat toe optimaal te genieten van alle voordelen van de stad. Je beschermt bovendien de zeldzame open ruimte die Vlaanderen nog heeft! Welkom aan De Voorhaven!

Adresse : Voorhavenlaan 14a 9000  Gand

N° IPI : 504.928

Site internet : www.locus.be