À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Santon Vastgoed, een jonge speler op de Antwerpse vastgoedmarkt, doch met m'n 24 jaar ervaring en een ruime klantenkring geen groentje.

Sinds de start van mijn vastgoedcarrière stel ik, Denis Santon, maar één doel voorop, service! Eerlijke en kwalitatieve begeleiding van de klant is een zekerheid.

Door de jarenlange ervaring en kennis kan ik u een ideale basis bieden, zowel bij verkoop als verhuur van uw vastgoed. Alles start bij een juiste waardebepaling en daar zal ik u zeker niet teleur stellen. Het is enkel op deze manier dat u de juiste koper of huurder zal aantrekken.

Het doel van Santon Vastgoed is zoveel mogelijk mensen op een aangename, menselijke doch professionele manier verder te helpen en dit met een positief resultaat als enig einddoel.

Het is de bedoeling uw vertrouwen te verdienen en aan al uw vastgoedwensen te voldoen. Nieuwsgierig? De klassieke makelaars even gehad? Sta je open voor een vrijblijvende babbel? Dan hoop ik u snel te mogen ontmoeten voor een gesprek bij een lekkere tas koffie.

Vastgoed-groeten,

Denis

Adresse : Asterlaan 5 2950  Kapellen

N° IPI : 207.506

Site internet : www.santonvastgoed.be