Maison de maître à vendre

379000€

3 chambres 213 mètres carrés

Immoweb code : 11022188
Immoweb code : 11022188

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
213 mètres carrés habitables
440 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In een bruisende buurt in hartje Aalst treffen we deze charmante herenwoning met daarbij horend een achterliggende oude schoenenfabriek met sheddaken. Daardoor beschikt u over bijna 200m² extra bruikbare oppervlakte.

We betreden de woning via de majestueuze 2-delige gietijzeren poort. Deze doet op heden dienst als ruime garage en is bekleed met marmer. Verder op het gelijkvloers nog een bureel/onthaalruimte met sierschouw en hoge plafonds, een ruime hal met afzonderlijk toilet en wasplaats.

Op de eerste verdieping treffen we de warme, lichtrijke leefruimte met salon & eetplaats en de keuken met zicht op tuin & terras. Het terras is verstevigd en voorzien voor een jacuzzi.

Op de tweede verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en badkamer met dubbele lavabo, toilet, bad en douche. De zolder is momenteel niet in gebruik maar kan dienst doen als extra bergruimte.

Tot slot de 2 grootste troeven voor deze eigendom; een ruime tuin met zonneterrassen en de ruime loods; dewelke veel mogelijkheden biedt; opslagplaats, garage, atelier, ruimte voor bijberoep, ....

De ligging is ideaal voor al uw verplaatsingen te voet of met de fiets, ook vlakbij het station van Aalst en vlot richting E40.
Word jij de nieuwe eigenaar van dit unicum in centrum Aalst? Bel dan snel voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Contacter