Maison de maître à vendre

379000€

4 chambres 243 mètres carrés

Immoweb code : 11027999
Immoweb code : 11027999

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
243 mètres carrés habitables
1597 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- IN OPTIE -

In het landelijke Schendelbeke, een deelgemeente van Geraardsbergen, op een perceel van maar liefst 15a97, treffen we deze deels gerenoveerde authentieke woning aan met grote groene tuin. De uitstraling van deze OB is op zijn minst 'bijzonder' te noemen. Het is dan ook unieke woning die er niet alleen door zijn gevelkleur uitspringt, ook tal van stijlkenmerken, typerend uit de jaren 1907, verzekeren u een aparte woonbeleving.

Naast een goede ligging, geniet u hier van een erg rustige en idyllische woonplaats. Ideaal dus voor dorpsmensen die op zoek zijn naar privacy en ruimte. De woning kan best een opfrisbeurt gebruiken, dit zowel aan de buitenkant (verfwerken gevel) als binnenin. De woning is wel volledig asbestvrij.

Bij de renovatie in 1992 werden o.a. het dak, de ramen en de indeling volledig aangepakt. Ook de keuken en de aanleg van de tuin (met 2 terrassen) gebeurde in een latere fase. Door de ZW oriëntatie is het er steeds aangenaam vertoeven.

Gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een aparte bureelruimte, een gezellige woonkamer met salon (met originele rustieke houten parket), eetplaats en aparte keuken. Verder een handige was-/bergplaats met douche.

De vele ramen zorgen voor een royaal binnenstromend licht en geweldige perspectieven op de grote tuin.

Op de 1e VD vinden we 4 ruime slaapkamers, een polyvalente ruimte met apart toilet en een badkamer met groot ligbad en lavabo.

Tot slot beschikt deze eige…

Contacter