Maison à vendre

139000€

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 11052685
Immoweb code : 11052685

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te midden van alle voorzieningen in het bruisende Aalst vinden we deze renovatieopportuniteit. Dankzij de gunstige ligging is het mogelijk om alle verplaatsingen te voet of met de fiets te doen. Daarnaast is ook het station slechts een boogscheut verwijderd en is de oprit naar de E40 richting Gent en Brussel vlot bereikbaar.

Op het gelijkvloers van de woning vinden we een inkomhal, garage, leefruimte, keuken, badkamer, "veranda" en berging. Aan ruimte is hier geen gebrek. Mits het uitvoeren van de juiste renovatiewerken is het mogelijk hier een zeer lichtrijke en open leefruimte te creëren met zicht op de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met grote raampartijen.

De zolder is bereikbaar met een vaste trap en kan in deze totaalrenovatie perfect omgetoverd worden tot 1-2 slaapkamers/hobbyruimte/polyvalente ruimte, ....

Bent u op zoek naar een woning die u volledig naar eigen smaak kan vormgeven en wilt u van deze woning een pareltje maken te midden van Aalst?

Wenst u graag een bezoek in te plannen of had u nog meer info gewenst, geef ons gerust een seintje op 053 89 99 66 of via mail naar [email protected].

Contacter