Appartement à vendre

575000€

3 chambres 178 mètres carrés

Immoweb code : 11101550
Immoweb code : 11101550

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
178 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruim, lichtrijk en instapklaar dakapp. ligt in hartje De Pinte in een privaat, rustig domein.
Het app., bereikbaar via lift of trap, biedt alle comfort en straalt een natuurlijk ruimtegevoel uit door de hoge plafonds, grote raampartijen en authentieke parketvloeren.

Vanuit de inkomhal - met gastentoilet en handige vestiairekast – kom je via een glazen deur in de lichtrijke grote living met zuidgericht terras, zonder inkijk. Hier is het aangenaam toeven, zeker vanaf de lente als de bomen een zalig groenscherm vormen.

De halfopen ruime en uitgeruste keuken - met stenen vloer – heeft een eethoek en aansluitend een ruime berging/bijkeuken met plaats voor wasmachine, droogkast etc.

De master bedroom met zuidgericht terras heeft een ensuite badkamer met bad, toilet en dubbele wastafel.
Daarnaast zijn er nog 2 slpk. en een aparte douchekamer met toilet.

Met zijn opp. van 178m² en comfort kan je hier spreken van een ‘bungalow' op de 2de verdieping. Het app. heeft een EPC-waarde B.

Voor het gebouw – bouwjaar 2003 - bevindt zich een afgesloten parking voor bewoners en bezoekers. Als eigenaar vind je op -1 (met de lift bereikbaar) een ruime private garagebox.

De ligging van het app. is ideaal, met topvoedingszaken, buurtsupermarkten, een tennisclub, scholen, een busstop voor de deur en het treinstation nabij. Bovendien ben je met de wagen in no time op de snelweg.


Contacter