Maison à vendre

169000€

3 chambres 113 mètres carrés

Immoweb code : 11126260
Immoweb code : 11126260

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
113 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In een buurt in volle opmars, in hartje Aalst, nabij station, vinden we deze charmante burgerwoning. Deze eigendom heeft een uitmuntende ligging dankzij zijn verbinding met de stadsring van Aalst. Het station, winkels, scholen, ...., kortom alle primaire en secundaire voorzieningen bevinden zich op wandelafstand.

Gebouwd begin 1900, heeft deze woning een karaktervolle gevel, hoge plafonds, zeer ruime volumes en een mooie tuin. In 2018 is het buitenschrijnwerk vervangen door PVC ramen met dubbel glas.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal, ruime leefruimte met aansluitend de uitgeruste open keuken en badkamer. Boven de badkamer is er nog een ruimte die dienst kan doen als slaapkamer. Verder vinden we op het gelijkvloers ook nog enkele buitenbergingen.

De zolderruimte, voorzien van een onderdak, toegankelijk vanuit één van de slaapkamers, kan omgevormd worden tot polyvalente ruimte/slaapkamer/bureau...

Achteraan de woning bevindt zich een gezellige stadstuin waar het heerlijk vertoeven is. Hier kan je even ontsnappen van de gezellige stadsdrukte, ideaal!

Word jij de nieuwe eigenaar van deze leuke starterswoning? Bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Contacter