Appartement à vendre

272000€

2 chambres 211 mètres carrés

Immoweb code : 11152499
Immoweb code : 11152499

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
211 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Immeuble de rapport

Désolé il n'y a pas de traduction française. Handelsgelijkvloers met woonst, gunstig gelegen in het landelijke dorpscentrum van Muizen, nabij Mechelen.

Op het gelijkvloers van een kleinschalige residentie is de zeer ruime vloeroppervlakte ingedeeld met een voormalige winkelruimte en achterliggend woonst met 2 slaapkamers en bureel. Gezien de ruime oppervlakte op het gelijkvloers is er mogelijkheid tot het creëren van een extra appartement, onder voorbehoud van goedkeuring vergunning. Achteraan is er voor elk van de entiteiten een aangenaam, zuidoost georiënteerd terras voorzien. Het gebouw werd steeds met de grootste zorg onderhouden. Zo werd het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd in 2013.

Bijhorende garage-boxen zijn gesitueerd achter het gebouw en mogelijk bij aan te kopen met vraagprijs € 22.000.

Deze residentie geniet een uiterst gunstige locatie, gelegen in een rustige straat pal in het dorpscentrum van Muizen (bij Mechelen). Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd via openbaar vervoer en nabij gelegen treinstation en belangrijke verbindingswegen centraal tussen Brussel-Antwerpen en Mechelen-Leuven.

Contacter