Apartment for sale

272000€

2 bedrooms 211 square meters

Immoweb code : 11152499
Immoweb code : 11152499

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
211 square meters livable space
Floor : 0

Description

Handelsgelijkvloers met woonst te Muizen

Sorry, there is no English translation. Handelsgelijkvloers met woonst, gunstig gelegen in het landelijke dorpscentrum van Muizen, nabij Mechelen.

Op het gelijkvloers van een kleinschalige residentie is de zeer ruime vloeroppervlakte ingedeeld met een voormalige winkelruimte en achterliggend woonst met 2 slaapkamers en bureel. Gezien de ruime oppervlakte op het gelijkvloers is er mogelijkheid tot het creëren van een extra appartement, onder voorbehoud van goedkeuring vergunning. Achteraan is er voor elk van de entiteiten een aangenaam, zuidoost georiënteerd terras voorzien. Het gebouw werd steeds met de grootste zorg onderhouden. Zo werd het dak reeds vernieuwd en geïsoleerd in 2013.

Bijhorende garage-boxen zijn gesitueerd achter het gebouw en mogelijk bij aan te kopen met vraagprijs € 22.000.

Deze residentie geniet een uiterst gunstige locatie, gelegen in een rustige straat pal in het dorpscentrum van Muizen (bij Mechelen). Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd via openbaar vervoer en nabij gelegen treinstation en belangrijke verbindingswegen centraal tussen Brussel-Antwerpen en Mechelen-Leuven.

Get in touch