Bungalow à vendre

335000€

3 chambres 155 mètres carrés

Immoweb code : 11184912
Immoweb code : 11184912

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
155 mètres carrés habitables
420 mètres carrés de terrain

Description

Bungalow

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit betreft een op te frissen half open bebouwing type bungalow met 3 slaapkamers, garage en aangename tuin.
De woning is gelegen in een residentiële woonstraat op wandelafstand van de dorpskern en beschikt tevens over een vlotte mobiliteit via de A34 (Antwerpen & Haven) & lokale invalswegen.
De uitmuntende ligging, het dynamisch vloerplan met tal van mogelijkheden & veel lichtinval en de uitgestrekte oprit tot de garage zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.
INDELING: Riante inkomhal met toegang tot alle ruimten; Lichtrijke leefruimte met zicht op/toegang tot de tuin; Keuken voorzien van alle basiscomfort met o.a. vaatwas; Via de gang aan de inkomhaldoorsteek naar alle andere ruimten; Aparte berging; Badkamer met lavabomeubel, bad-douche combinatie en toilet; 3 slaapkamers; Verrassend ruime zolder; Aangename, zuidgerichte tuin met tuinhuis; Ruime garage.
EXTRA: Op te frissen maar in zeer goede staat van onderhoud; Solide gebouw; CV op aardgas via HR condensatieketel; ALU ramen met dubbele beglazing; Rolluiken voorzien; Elektriciteit niet conform; Dynamisch vloerplan met vele mogelijkheden bij renovatie; Zuid geörienteerde tuin; Verrassend ruime zolder; Uitstekende woonlocatie op wandelafstand van de dorpskern en alle faciliteiten; Vlotte mobiliteit richting Sint-Niklaas, Antwerpen & het Havengebied; Geen renovatieplicht; G-Score B; P-Score D.

EPC label D - 371 kWh/m²
Wg -

Contacter