Villa à vendre

499000€ Ancien prix 525 000 €

3 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 11265152
Immoweb code : 11265152

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
773 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De villa is gelegen in een rustige, residentiële buurt, omgeven door groen, voor wie op zoek is naar een rustige leefomgeving met nabijheid van de autostrade.
Bij het betreden van het huis wordt u verwelkomd in een inkomhal, die dienstdoet als het centrale knooppunt van de woning.
Via de inkomhal kan u rechtstreeks naar de woonkamer, verbonden met de eetkamer. Vanuit hier bieden de ramen een breed uitzicht op de grote tuin en het ruime terras van 41 vierkante meter.
Het ontwerp van de keuken zorgt ervoor dat u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de tuin terwijl u kookt of dineert.

Deze indeling zorgt voor een harmonieuze flow tussen binnen en buiten.Vanuit de inkomhal leidt een trap naar de eerste verdieping, waar een ruime nachthal u begroet. Deze hal biedt toegang tot een handige berging, een badkamer en drie slaapkamers. De derde en grote slaapkamer wordt verrijkt met een extra berging, waardoor deze perfect is voor opslag of als een stijlvolle kleedkamer. Een uitklapbare trap vanuit de nachthal leidt naar de zolder, waar u over voldoende stockage ruimte beschikt.
Het huis bevat ook een garage, een ruime oprit en evenals een kelder met een technische ruimte voor de cv en een kruipkelder onder de woning. Ideaal om bijkomende leidingen te voorzien en gemakkelijk te isoleren.

Contacter