Maison à vendre

190000€

2 chambres 125 mètres carrés

Immoweb code : 11274291
Immoweb code : 11274291

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
125 mètres carrés habitables
105 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit betreft een unieke gesloten bebouwing met 2 slaapkamers, zonnig terras en ruime garage nabij het centrum van Sint-Pauwels; de woning beschikt over een vlotte bereikbaarheid via E34 & E17 (Antwerpen-Gent) en N403 (Sint-Niklaas-Hulst) en bevindt zich op wandelafstand van de dorpskern en alle faciliteiten; de karaktervolle uitstraling, de uitstekende locatie nabij de dorpskern en de mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer boven de garage zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.
INDELING: gelijkvloers; inkomhal; aangename leefruimte met open keuken; open keuken voorzien van een inductie fornuis en ingebouwde oven; kleine spender onder de trap; wasruimte met apart toilet; gezellig stadstuintje met toegang tot de garage; garage met sectionaalpoort en grote ruimte boven mog. tot extra kamer; 1e verdieping: master bedroom (12m²); ruime overloop die vroeger ook diende als slaapkamer; badkamer voorzien van een ligbad, lavabomeubel en toilet; zolder: afgewerkte zolderkamer; toegankelijk via vaste trap.
EXTRA: bouwjaar 1850; garage bijgebouwd in 2000; CV op gas; dubbele houten beglazing, deels PVC; elektriciteit niet conform; zonnig terras; ruime garage met verdieping; beschermd stad- of dorpsgezicht (gehele dorpskom St-Pauwels);uitstekende locatie op wandelafstand van de dorpskern van Sint-Pauwels; vlotte mobiliteit op 15min. van Sint-Niklaas en binnen de 30min. van Antwerpen & Gen

Contacter