Maison à vendre

299000€

3 chambres 197 mètres carrés

Immoweb code : 11309319
Immoweb code : 11309319

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
197 mètres carrés habitables
499 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Bezoekdag: 24/2 (VM) - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

In het landelijke Elene treffen we deze prachtig gerenoveerde woning aan in een rustige doodlopende straat op een perceel van 4a99ca. De woning is omgeven door groen maar biedt een perfecte combinatie van landelijke seriniteit en uitstekende bereikbaarheid.

De woning werd door de huidige eigenaars enkele jaren geleden volledig gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen. Bijgevolg is de woning perfect instapklaar en dienen er met uitzondering van enkele minimale energetische verbeteringswerken de komende decennia geen werken meer te worden uitgevoerd.

Op heden bevinden alle leefbare ruimtes zich op het gelijkvloers maar door in de inkomhal een vaste trap te plaatsen biedt de 1ste verdieping de mogelijkheid om 2 slaapkamers/polyvalente ruimte, ... te huisvesten.

De woning omvat een inkomhal, ruime lichtrijke leefruimte, volledig uitgeruste keuken + extra zitplaats, 2-3 slaapkamers, een luxueuze badkamer, wasplaats en een dressing/bureelruimte. Aan leefruimte is er in deze woning zeker geen gebrek!

Parkeren kan op eigen terrein op de vernieuwde oprit met gepolierde beton of in de ruime garage. 's Zomers is het heerlijk vertoeven in de ZO-gerichte tuin.

Voor alle info en het plannen van een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Contacter