Appartement de service à louer

2 chambres 103 mètres carrés

Immoweb code : 10033687
Immoweb code : 10033687

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
103 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze 3 jaar oude serviceflat bevindt zich op de 1e verdieping van het woonproject 'De Lieve'
Vanop uw terras heeft u zicht op een park van 10000m2 waar u rustig kan gaan wandelen. Verder beschikt u over een ruime living/eetplaats, open keuken met in de hoogte verstelbaar aanrecht en Miele toestellen, een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een hal met vestiaire en toilet voor bezoekers, 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Er is tevens een kelderberging en, indien gewenst, kan u een autostaanplaats huren.
Alle plaatsen zijn rolstoeltoegankelijk.
In de dagprijs van €44.77 zit de huurprijs van het appartement, permanente oproepbaarheid van een woon-assistent, huisvuilbelasting en ophaling, verzekeringenburgerlijke aansprakelijkheid en brandverzekering, telefoonabonnement en basis internetgebruik, binnenhuistelefoon en videofonie, onderhoud, verwarming en verlichting van alle gemeenschappelijke delen, 24/7 noodinterventie, administratieve ondersteuning, organisatie van activiteiten en vrij gebruik van alle gemeenschappelijke delen waaronder een heel aangename binnentuin.
U kan ook gebruik maken van het restaurant, de klusjesdienst, thuisverpleging, fitness, kapsalon, wasserijdienst enz, in de onmiddellijke nabijheid zijn er winkels, restaurants, openbaar vervoer en het stadscentrum is vlakbij.
Maak een afspraak voor een bezoek aan dit mooi woonproject via 0478272544 of [email protected]

Contacter