Appartement de service à louer

2 chambres 104 mètres carrés

Immoweb code : 10033688
Immoweb code : 10033688

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
104 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze 3 jaar oude serviceflat bevindt zich op de 2e verdieping van het woonproject 'De Lieve'
De volledig geïnstalleerde keuken met Miele toestellen en een in de hoogte verstelbaar werkblad kan ook gemakkelijk gebruikt worden door een rolstoelgebruiker. U hoeft echter niet te koken want u kan iedere dag van een middaglunch genieten in het restaurant.
Verder beschikt u over een ruime living/eetplaats, een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een hal met vestiaire en toilet voor bezoekers, 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en toilet. Er is tevens een kelderberging en, indien gewenst, kan u een autostaanplaats huren.
De vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur.
Vanop uw terras heeft u zicht op een parkvan 10000m2 waar u rustig kan gaan wandelen, iedereen is welkom in het cafetaria en op het terras buiten.
In de dagprijs van €45.65 zit de huurprijs van het appartement, permanente oproepbaarheid van een woon-assistent, huisvuilbelasting en -ophaling, verzekeringen burgerlijke aansprakelijkheid en brandverzekering, telefoonabonnement en basis internetgebruik, binnenhuistelefoon en videofonie, onderhoud, verwarming en verlichting van alle gemeenschappelijke delen, 24/7 noodinterventie, administratieve ondersteuning, organisatie van activiteiten en vrij gebruik van alle gemeenschappelijke delen. Alle plaatsen zijn rolstoeltoegankelijk.
U kan ook gebruik maken van het restaurant, de klusjesdienst, thuisverpleging, fitness, kap

Contacter