Appartement de service à vendre

445000€

3 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 11299065
Immoweb code : 11299065

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 3
Visite virtuelle

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Luxueuze assistentie flat van 110 m² met 3 SLPKS, 2 badkamers, 2 terrassen, open leefruimte en alle comfort!

Ligging: Prins Kavelhof Brasschaat, vlakbij AZ Klina, gemeentepark en het centrum

Indeling: inkomhal, 3 slaapkamers, 2 badkamers, berging, leefruimte met open keuken, 2 terrassen.

Omschrijving: Op dit domein zijn in 2017, 191 assistentiewoningen opgericht verdeeld over 12 gebouwen. Elke unit is voorzien om zelfstandig te blijven wonen, maar is tevens ingericht naar uw persoonlijke noden (rolstoelvriendelijk ingericht).
Er is dagelijks woon-assistentie aanwezig waarvoor u een dagforfait betaald. Het ziekenhuis AZ Klina ligt op een boogscheut, kan u op het domein rondkuieren of deelnemen aan activiteiten.

Het appartement is als volgt ingedeeld: via de gemeenschappelijke inkom kan u de woning betreden. U komt binnen in een ruime nachthal met plaats voor een vestiairekast. De drie slaapkamers bevinden zich aan de linkerkant van de gang. Aan de rechterkant van deze zelfde gang bevind zich de badkamers, dewelke uitgerust zijn met een douche, wastafel en toilet. In de berging heeft u plaats voor de wasmachine en droogkast. Achteraan ligt de open leefruimte met aanpalend terras + open keuken; volledig geïnstalleerd.

Alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen en straalt een zekere luxe uit.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHAT

Contacter