Appartement de service à vendre

149000€

1 chambre 59 mètres carrés

Immoweb code : 11152420
Immoweb code : 11152420

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
59 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Service Flat

Désolé il n'y a pas de traduction française. Serviceflat in midden Genk Centrum.

Ligging: Gelegen in residentie Hof van Gan, bevindt zich de serviceflat op wandelafstand van het bruisende Genk centrum. Het woon-zorgcomplex, omringd door een park en grenzend aan het Frans Bos, biedt een serene omgeving dicht bij alle stedelijke voorzieningen en autosnelwegen.

Indeling: De serviceflat is gelegen op de eerste verdieping met een oppervlakte van 59m². De ruime woonkamer integreert een moderne open keuken met alle benodigde apparatuur. Daarnaast is er een slaapkamer met aansluitend de badkamer. Daarnaast beschikt het over een ruime kelder berging.

Omschrijving: Deze moderne serviceflat uit 2014 straalt comfort uit met overvloedige natuurlijke lichtinval dankzij grote ramen. Het biedt niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar ook drempelloze toegangen. Gelegen in een woon-zorgcentrum, met een brasserie, revalidatieruimte, fitness, kapper en apotheek biedt het gemak en rust met hoogwaardige voorzieningen en extra aandacht aan de toegankelijkheid voor mindervaliden.

Troeven:
?Volledig instapklaar en direct beschikbaar
?Modern woon-zorgcomplex met diverse faciliteiten
?Ruime kelder berging
?Excellente ligging nabij het centrum van Genk
?Opportuun voor eigen bewoning of als investering
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter