Appartement de service à vendre

249000€

1 chambre 85 mètres carrés

Immoweb code : 10720836
Immoweb code : 10720836

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Service Flat

Désolé il n'y a pas de traduction française. Luxueuze assistentiewoning (74m²) voorzien van één slaapkamer, twee ruime terrassen en ondergrondse autostaanplaats op toplocatie in Kontich!

Indeling: Ruime inkomhal, leef- en eetruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken, rolstoelvriendelijke badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo, slaapkamer, technische ruimte/wasplaats met aansluiting voor was & droog, twee ruime terrassen.

Beschrijving: De assistentiewoning is gelegen op de bovenste verdieping van een rustig en aangenaam gebouw. We betreden het appartement via de inkomhal dewelke toegang geeft tot alle andere ruimtes. Rechts aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de leef- en eetruimte met open keuken die volledig is geïnstalleerd (vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-oven, dampkap, keramische kookplaat). Door de grote raampartijen, geniet men hier van veel natuurlijk lichtinval. Deze ruimte verleent tevens toegang tot de nachthal die uitmondt op de slaapkamer en de technische ruimte . Verder in het appartement vinden we de ruimte slaapkamer die ook toegang biedt tot het tweede terras aan de achterkant van het gebouw . De rolstoelvriendelijke badkamer met lavabo, inloopdouche & toilet is volledig aangepast en voorzien van muursteunen. Aparte wasplaats met aansluiting voor was & droog. Het appartement beschikt ook over een ondergrondse staanplaats en een ruime berging. De serviceflat is al reeds verhuurd. Domein is autovrij van doorgaand

Contacter