Appartement à louer

870€ + 60€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 11316164
Immoweb code : 11316164

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
opp appartement 79 m2
opp terras 9 m2
opp autostaanplaats 16 m2

provisie gemeenschappelijke kosten: 60€/m

Recent appartement (bouwjaar 2020) vlak bij het centrum van Aalst. In de directe omgeving bevinden zich verschillende winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer en het ASZ ziekenhuis. De E40 bereik je binnen de 5 minuten.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Het omvat een ruimte lichtrijke leefruimte, geïnstalleerde keuken (combi-oven, koelkast, vaatwasser, grote keramische kookplaat), aanpalend is er een aparte berging waarin de technieken geplaatst zijn. Verder is er een badkamer met inloopdouche en wastafel, een apart toilet en 2 slaapkamers. Het gezellig ruime terras is zuidwest georiënteerd. Door de raampartijen geniet het appartement veel natuurlijke lichtinval. Overal ventilatie en vloerverwarming voor een optimaal gevoel van comfort.

De autostaanplaats is afgeschermd van de straat dmv een automatisch te openen poort (met code). Fietsen kunnen geplaatst worden in een gemeenschappelijke fietsenstalling. Daarnaast kan er ook gebruikt gemaakt worden vaan de gemeenschappelijke afvalbergruimte en ruime tuin.

indeling: inkom met vestiaire, WC, eetruimte, keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, autostaanplaats en in gemeenschappelijk gebruik de fietsenstalling, afvalbergruimte en tuin.

Beschikbaar vanaf 15/07/2024

Contract van 1 jaar, nadien 3-6-9 jaar

Contacter