Appartement à louer

1000€ + 200€ par mois

2 chambres 108 mètres carrés

Immoweb code : 11407515
Immoweb code : 11407515

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
108 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek dit schitterende appartement op de derde verdieping, bereikbaar met een lift, dat een zee van ruimte en comfort biedt.

Bij binnenkomst via de ruime inkomhal, voorzien van een praktische kast voor jassen en schoenen, heb je toegang tot alle vertrekken.
De riante woonkamer baadt in het licht dankzij het grote schuifraam dat toegang geeft tot het zonnige terras. De moderne keuken is volledig uitgerust en beschikt over een gezellige ontbijthoek. Aangrenzend vind je een handige berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, beide met toegang tot het terras aan de achterzijde, waar je kunt genieten van rust en privacy. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo en een bad.

Dit appartement beschikt bovendien over een kelderberging en een afgesloten garagebox, wat extra gemak en veiligheid biedt.

Gelegen op een toplocatie aan de rand van Aalst, geniet je van een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Het bruisende stadscentrum, diverse scholen, winkels, openbaar vervoer en het station zijn allemaal op wandelafstand. Bovendien ben je onmiddellijk met de wagen op de autostrade.

Huur per maand: 1000€
Provisie voor de gemeenschappelijke lasten €200 per maand.
Indien u een bezoek wenst, gelieve ons een aanvraag te sturen.

Contacter