Appartement à louer

900€ + 50€ par mois

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11316138
Immoweb code : 11316138

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gezellige en lichtrijke appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een kleinschalig, goed onderhouden gebouw. Gelegen in het hart van het centrum, geniet je hier van alle voordelen van een bruisende omgeving met buurtwinkels en het openbaar vervoer op wandelafstand. Bovendien biedt het een vlotte verbinding naar zowel de A12 als de E19, ideaal voor wie pendelt of graag de omgeving verkent.

Binnenkomen doe je via de ruime inkomhal met apart toilet en een handige berging/washok. In de ruime woonkamer met parketvloer geniet je dankzij de grote raampartij van veel lichtinval en heb je toegang tot het zonnig terras. De keuken is uitgerust met alle comfort, inclusief vaatwasser, elektrische kookplaat met dampkap, oven, microgolfoven, ijskast en diepvriezer. Achteraan bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan de kleinste toegang biedt tot het zuidwestelijk terras, ideaal om te genieten van de avondzon en rustige momenten.

De badkamer is voorzien van een ligbad met jetfunctie, perfect om te ontspannen na een lange werkdag. De aparte kelder biedt extra opbergruimte. Verder is er ook een garagebox met automatische poort en elektriciteit (incl. in de huurprijs).

De maandelijkse kosten bedragen €50,00, incl. syndicus, water en elektriciteit voor de gemene delen + poetsen van de gemene delen.

Het appartement is instapklaar en beschikt over airconditioning, een HR-ketel, en is volledig opgeknapt voor jouw comfort.

Contacter