Appartement à louer

1100€ + 50€ par mois

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 11258449
Immoweb code : 11258449

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit nieuw gerenoveerd appartement ligt op de 3e verdieping van een karaktervol Art Deco appartementsblok in de pas vernieuwde Cederlaan.

Qua ligging zit je rustig, maar toch heel centraal. Zo bereik je de A12 en E19 op minder dan 5 min. Op wandelafstand vind je meerdere parken (Den Brandt, Middelheim, Nachtegalen), buslijnen (180/181/182/183/21) en supermarkten.

Bij binnenkomst betreed je één grote ruimte. Hier vind je de inkom, keuken, eetkamer, woonkamer en zithoek. De keuken is volledig vernieuwd en bevat een oven, koelkast, afwasmachine en eiland. De eetkamer heeft een ingebouwde kast met moduleerbare schappen.

Vanuit de zithoek kom je in de rest van het appartement via een korte gang. Hier bevindt zich een wasruimte met aansluitingen voor een wasmachine, een apart toilet en een badkamer. Zowel het toilet als de badkamer werden volledig vernieuwd.

Aan het einde van de gang bevinden zich de slaapkamers, waarbij de tweede slaapkamer achter de eerste slaapkamer ligt. Beide kamers zijn heel licht, hebben hoge plafonds en elk een deur naar het terras. Het overdekte terras is L-vormig en loopt langs de slaapkamers, de gang en eindigt naast de zithoek.

Verder is er een kelder ter beschikking en een fietsenrek in de voortuin. De maandelijkse kosten bedragen €50, inclusief water (gemeenschappelijke meter) en elektriciteit voor de gemeenschappelijke delen. Voor gas en elektriciteit in het appartement zijn er aparte meters.

Contacter