Appartement à louer

750€ par mois

1 chambre 64 mètres carrés

Immoweb code : 11319355
Immoweb code : 11319355

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
64 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Ideaal gelegen in hartje Antwerpen! Gelegen nabij de Schelde met vlotte bereikbaarheid. Met deze uiterst centrale ligging ben je op een boogscheut van het openbaar vervoer, publieke parkeergelegenheden en tal van hippe koffie- en lunchbars. Hier kan je altijd genieten van de gezelligheid die de Kaai en de stad te bieden heeft.

Indeling: leef- en eetruimte, open keuken, toilet, slaapkamer met douche en lavabomeubel.

Beschrijving: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een rustig en aangenaam appartementsgebouw en is bereikbaar met de trap. We betreden het appartement in de leef- en eetruimte met aansluitend de open keuken dewelke uitgerust is met een koelkast, elektrisch vuur, oven, dampkap, afwasmachine en voldoende opbergruimte. Vervolgens is er een apart toilet aanwezig. Achteraan het appartement bevindt zich de slaapkamer met douche en lavabomeubel. Een bezoek is zeker aanbevolen!

Extra:
- EPC: 272 kWh/m²
- Geen gemeenschappelijke kosten
- Ideaal startersappartement
- Geen lift

64 m² cfr. EPC

Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse D
Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse D Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter