Appartement à louer

900€ par mois

2 chambres 72 mètres carrés

Immoweb code : 11336157
Immoweb code : 11336157

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
72 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Rustig gelegen in een eenrichtingsstraat in de Harmoniewijk. Openbaar vervoer, winkels en invalswegen in de onmiddellijke omgeving.

Indeling:
Verdiep 1: Inkomhal, slaapkamer, badkamer, privé toilet, berging, leefruimte met keuken en terras.
Verdiep 2: slaapkamer/ bureau ruimte.

Beschrijving: Dit ruim appartement heeft een totale oppervlakte van 72m² en is gelegen in een uiterst rustige straat. Via de inkomhal heb je toegang tot de slaapkamer waar er voldoende plaats is. De badkamer bevat een dubbele lavabo en inloopdouche. Daarnaast is er een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. In de woonkamer geniet u van veel lichtinval en is centraal gelegen in het appartement. De open keuken is uitgerust met een koelkast en diepvriesvak, combi-oven, elektrisch vuur, dampkap, vaatwasser en lavabo. Op de koer kan je genieten van het mooie weer. in de woonkamer kan je de trap nemen naar boven waar er een tweede slaapkamer/ bureau ruimte is. Deze ruimte beschikt over ingebouwde kasten waar er een dubbel bed is verborgen. Dit geeft de mogelijkheid om de ruimte voldoende te benutten. Zeker een bezoek aanbevolen.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter