Appartement à louer

700€ + 150€ par mois

1 chambre 65 mètres carrés

Immoweb code : 11359606
Immoweb code : 11359606

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
65 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gezellig, lichtrijk appartement te huur net naast Zurenborg. Met de fiets ben je op een tiental minuutjes in het centrum.
Vlot bereikbaar, zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Tram -en bushaltes zijn vlakbij, het station van Berchem ligt op 1 km. Winkels en scholen liggen op wandel –en fietsafstand.
Het appartement ligt op het gelijkvloers aan de achterkant van het gebouw met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Je komt hier helemaal tot rust.
Je komt de woning binnen via de gang met links een nis voor jassen en schoenen. Rechts ligt de badkamer met ligbad en douchescherm, wastafel en toilet. Iets verder links vind je de berging. Als je verder gaat, kom je uit op de ruime slaapkamer met uitzicht op de tuin.
Rechts kom je aan de deur naar de woonkamer en een open keuken met toog. Door het grote raam naar de tuin en de laminaatvloer straalt het salon gezelligheid en ruimte uit. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, oven en microgolfoven, ingebouwde koelkast en diepvries alsook een ingebouwde koffiemachine. Er is een aansluiting voor vaatwasser of wasmachine.
In de kelder vind je een gemeenschappelijke fietsenstalling, de afvalcontainers en een ruime private berging. Je kan de tuin bereiken via de kelder of de trap naast het appartement.
Centrale verwarming op gas die de ruimtes snel opwarmen (dubbel glas).
Beschikbaar vanaf begin juli.

Contacter