Appartement à louer

950€ + 250€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 11372875
Immoweb code : 11372875

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Disponible le : 01/07/2024
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Prachtig 2 slaapkamer appartement te huur in de Van Putlei, een van de mooiste straten van Antwerpen. Het heeft twee volwaardige slaapkamers met ingebouwde kasten.

De kosten omvatten: gas en water!

GEEN MAKELAARS AUB!

Het is gelegen op de 2e verdieping en heeft alles wat je nodig hebt. Grote open zit- en eetruimte met aaneensluitende keuken. De keuken beschikt over een inductieplaat, vaatwasmachine, stoomoven en combi-oven. De keuken is afgewerkt met prachtige Marokkaanse handgemaakte tegeltjes.

Van de zit- en eetruimte naar de hal vind je een prachtige handgemaakte metalen deur die wij op maat hebben laten plaatsen. In de hal heb je een apart gastentoilet, vestiaire en berging.

De twee slaapkamers omvatten beide ingebouwde kasten. De grote kamer beschikt ook nog eens over een terras met ook daar kasten voor berging.

Daarnaast verhuren wij onze garage (gelegen in het gebouw) ook nog eens voor €100 extra per maand, dit is natuurlijk optioneel. In de garagebox passen twee wagens.

De buren zijn zeer vriendelijk, het gebouw is niet zo groot. Het is altijd proper en wordt goed onderhouden (denk aan ruitenwassers elke maand etc.).

Het is zeer gezellig wonen met bus 22 en de tramlijnen 6, 2 en 7 vlakbij. Je bevindt je direct aan Harmonie en dus zo ook centrum Antwerpen. Daarnaast is het ideaal voor de mensen die de ring op moeten want dat is ook vlakbij.

Het is beschikbaar vanaf 1/7/2024, momenteel zitten er andere huurders.

Aarzel niet om me te contacteren!

Contacter