Appartement à louer

925€ + 75€ par mois

2 chambres 75 mètres carrés

Immoweb code : 11326098
Immoweb code : 11326098

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/08/2024
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruim appartement bevindt zich in de gegeerde buurt 'Vijfhoek' te Berchem. Door zijn ideale ligging, nabij de Singel, vindt u steeds parkeerplaats in de straat. Ook de nodige op-en afritten van de autostrades zijn bereikbaar binnen 2 minuten.

Door zijn gunstige EPC-waarde (maar 138kWh/m²jaar) is een lage energiekost gegarandeerd.

We betreden het appartement - dat geheel voorzien is van parket - in een ruime living/keuken. De volledige uitgeruste keuken is modern en kwalitatief. De tafel/het kookeiland biedt de nodige extra opbergmogelijkheden. Alle standaard keukentoestellen zijn voorzien.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan één zeer ruime inclusief grote kledingkast (blijft staan). De andere kleinere kamer is momenteel ingericht als bureau, maar kan ook dienen als kinderkamer of dressing.

De badkamer is uitgerust met toilet, lavabo en douchecabine met regendouche. De nodige aansluitingen zijn voorzien voor was-en droogmachine.

Het gehele appartement heeft ramen die voorzien zijn tot aan het plafond waardoor men gedurende de hele dag kan genieten van een overvloed aan zon-en daglicht.

In de kelder is een privaat deel voorzien van +/- 12m².

Huur: 925 EUR + 75 EUR kosten (inclusief waterverbruik).
Beschikbaar vanaf 1/08/2024.

Contacter