Appartement à louer

920€ + 100€ par mois

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 11382883
Immoweb code : 11382883

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
We betreden het gezellige appartement, gelegen op de tweede verdieping (lift aanwezig), via de ruime inkomhal met apart toilet en een handige ingemaakte vestiairekast. Vooraan in het appartement ligt de grote, lichte woonkamer met aangrenzend de open, ingerichte keuken (keramische kookplaat, grote koelkast, aparte vriezer en oven). De ruime woonkamer geniet van veel natuurlijk lichtinval dankzij de ramen die over de hele breedte van het appartement doorlopen met uitzicht op de Heistraat. Achteraan liggen de twee ruime slaapkamers, beiden met doorgang naar het grote, overdekte terras (west geörienteerd) met terrasberging en uitzicht op het Mastplein. De badkamer is voorzien van een douche, aansluiting wasmachine en lavabomeubel en handdoekdroger. Apart toilet met handenwasser.
Bij het appartement hoort ook een privatieve kelderberging en een eigen autostaanplaats. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenberging in de kelder.
Dit ruime appartement bevindt zich in de Heistraat in centrum Wilrijk op wandelafstand van winkels, bushaltes, gezellige restaurants, bib, zwembad en uitvalswegen.
Onmiddellijk beschikbaar vanaf 01/06/2024. Drie maanden waarborg. Maandelijkse kosten € 100.
Extra troeven:
• Zeer centrale ligging vlakbij alle centrumfaciliteiten van Wilrijk
• Lichtrijk appartement
• Groot, overdekt terras met uitzicht op het Mastplein
• Autostaanplaats inbegrepen
• Vlakbij winkels, bushaltes en uitvalswegen (Vlotte verbinding naar de A12 en E19)

Contacter