Appartement à louer

1175€ par mois

2 chambres 76 mètres carrés

Immoweb code : 11327719
Immoweb code : 11327719

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
76 mètres carrés habitables
Étage : 6

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Modern wonen in dit schitterend nieuwbouwproject 'Project M', gevestigd in de levendige buurt Harmonie!

Dit lichtrijke hoekappartement op de zesde verideping bevindt zich op loopafstand van het Harmoniepark, het Stadspark, Het Groen Kwartier en stadsbrouwerij De Koninck. Bovendien zijn er tal van winkels, horecagelegenheden en openbaar vervoer in de nabijheid.

Indeling: inkomhal, apart toilet, ruime leefruimte met een open, volledig uitgeruste keuken inclusief alle benodigde appartuur. De nachthal leidt tot twee slaapkamers, een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een badkamer met inloopdouche, lavabomeubel. Vanuit de leefruimte heeft men toegang tot het Zuid-West georiënteerde terras.

De appartementen werden functioneel ingericht met aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Project M werd gebouwd volgens E-peil max 30, wat wilt zeggen dat het gebouw bijna energieneutraal is. Verder beschikt het gebouw over een ondergrondse fietsenstalling.

De maandelijkse kosten bedragen €90 per maand, de nutsvoorzieningen zijn afzonderlijk af te sluiten.

Mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats met of zonder elektrische laadpaal aan €120- €160 per maand.

Voor aanvullende informatie over een specifiek appartement of om een bezichtiging te plannen, kunt u contact opnemen met [email protected] of

Contacter