Appartement à louer

795€ par mois

2 chambres 102 mètres carrés

Immoweb code : 11205445
Immoweb code : 11205445

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
102 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar ruim appartement met garage.
Welkom bij dit prachtige appartement te huur in het rustige Baasrode, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie.
Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een inkomhal met een handige vestiaire, waardoor een gevoel van thuiskomen direct wordt gecreëerd. De grote lichtrijke living vormt het hart van de woning, ideaal voor ontspanning en gezelligheid, terwijl het natuurlijke licht de ruimte verlevendigt.
Een gloednieuwe, compleet ingerichte keuken staat tot uw beschikking, klaar om uw culinaire avonturen te ondersteunen. Een aangrenzende berging biedt extra opslagruimte .
Via de nachthal bereikt u twee ruime slaapkamers, elk ontworpen met oog voor comfort en rust. De nieuwe badkamer is uitgerust met zowel een douche als een badkamermeubel, waardoor u kunt genieten van ultieme ontspanning en gemak. Er is ook een apart toilet voor extra comfort en privacy.
Een groot pluspunt van deze woning is de aanwezigheid van airconditioning in zowel de living als de slaapkamer vooraan, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur.
Dit appartement is onmiddellijk vrij en volledig geschilderd, waardoor het direct instapklaar is voor zijn nieuwe bewoners.
De huurprijs bedraagt € 745, met een extra € 50 voor de garage. Daarnaast wordt een voorschot van € 130 per maand gevraagd voor het verbruik van verwarming en warm

Contacter