Appartement à louer

1475€ + 220€ par mois

2 chambres 125 mètres carrés

Immoweb code : 11405001
Immoweb code : 11405001

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
125 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Dakappartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig penthouse met 2 slaapkamers, ruim terras en 2 autostaanplaatsen!

U betreedt het appartement via de veiligheidsdeur en komt binnen in de ruime inkomhal op parketvloer die voorzien is van ingemaakte vestiairekasten.

De leefruimte (40m²) geniet van veel natuurlijke lichtinval dankzij de schuiframen aan de voorzijde.
Deze woonkamer biedt voldoende ruimte om een volwaardig salon in onder te brengen alsook een aangename eetkamer. Bovendien is deze uitgerust met airco.
De open keuken is kwalitatief afgewerkt en volledig uitgerust.

Beide slaapkamers (10,5m² & 29,5m²) bevinden zich aan de achterzijde.
De kleinere slaapkamers is voorzien van ingemaakte kasten en heeft toegang tot het balkon. De grotere slaapkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele lavabo met bijhorend meubel en airco.
Via de nachthal heeft u toegang tot de douchekamer. Deze is voorzien van een ruime inloopdouche met zitbank en kan ook gebruikt worden als hamam.

Grote troef van dit penthouse is het ruim west-georiënteerde terras (17m²) met prachtig uitzicht, voorzien van een elektrische zonnewering, stopcontacten, verlichting en wateraansluiting.

Ondergronds bevinden zich 2 autostaanplaatsen, voorzien van een stopcontact. Dit biedt de mogelijkheid om ook uw elektrische wagen op te laden.
Deze 2 staanplaatsen zijn verplicht bij te huren aan €75/staanplaats. Een droge en praktische ruime kelderberging is inbegr

Contacter