Appartement à louer

810€ par mois

2 chambres 75 mètres carrés

Immoweb code : 11393121
Immoweb code : 11393121

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit lichtrijke en centraal gelegen appartement op de grens van Boechout en Hove biedt comfortabel wonen in een dynamische omgeving. Gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met een lift, is het appartement ideaal voor wie houdt van gemak en een uitstekende ligging.
Beide commerciële centra van Boechout en Hove liggen op slechts 5 minuten wandelafstand. Openbaar vervoer, scholen en winkels zijn allemaal in de nabijheid. Parkeren is eenvoudig in de straat zelf, met altijd beschikbare parkeergelegenheid aan de overkant.
Het appartement heeft overal dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas. Achteraan bij de slaapkamers zijn rolluiken.
Bij binnenkomst betreed je een ruime hal met ingebouwde kast en parlofoon. De hal geeft toegang tot de badkamer met ligbad/douche en aansluiting voor een wasmachine, het toilet, de twee slaapkamers en de leefruimte. De lichtrijke leefruimte heeft een groot schuifraam dat uitgeeft op het terras, perfect om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de keuken, uitgerust met een elektrisch fornuis, oven, koelkast, afwasmachine en extra berging. Privékelder ter beschikking.
Maandelijks dient een provisie van €300 betaald te worden voor zowel eigen (verwarming en vuilophalen) als gemeenschappelijke kosten. Deze kost heeft jaarlijkse afrekening gelang gebruik.
Contact via mail met inkomstenbewijs laatste 3 maanden, kopie ID en contactgegevens vorige/huidige huisbaas en/of huidige werkgever.

Contacter