Appartement à louer

1100€ + 90€ par mois

2 chambres 119 mètres carrés

Immoweb code : 11391247
Immoweb code : 11391247

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
119 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/08/2024
Étage : 0

Description

rez-de-Chaussée

Désolé il n'y a pas de traduction française. Polderbos 26 - DE PINTE: Op zoek naar een prachtig gelijkvloers appartement te huur in De Pinte? Dan is dit pand mogelijk iets voor u.

De troeven in een notendop:
·Gelegen in de kern van De Pinte, vlakbij winkels, scholen, ontmoetingscentrum OCP en de tennisclub
·De woning is heel ruimtelijk en onderhoudsvriendelijk
·Mooie groene tuin met goede oriëntatie
·Private parking

Indeling:
Inkomhal met toegang via een glazen deur naar een lichtrijke, ruime leefruimte met open keuken (keukeneiland met granieten werkblad, volledig ingebouwd met frigo, vaatwas, kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven) en eetplaats. De grote raampartijen op het zuiden zorgen voor veel lichtinval en zijn voorzien van elektrische zonnescreens. De tuin is volledig aangelegd met terras en geeft via een poortje toegang tot een fiets- en wandelpad achterin. Aansluitend aan de keuken is er een berging met technieken (hoogrendementsketel, ventilatiesysteem) en aansluitingen (wasmachine). In de hal is er verder toegang tot 2 ruime slaapkamers, de badkamer (dubbele lavabo en inloopdouche) en apart toilet met handenwasser.

Belangrijk:
Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige meergezinswoning, en heeft haar aparte inkom via de privatieve oprit. De oprit biedt plaats voor 2 wagens, en behoort uitsluitend toe aan het appartement. Ondergronds beschikt het u over een afgesloten privatieve garagebox (automatische

Contacter