Appartement à louer

1140€ + 60€ par mois

3 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11331849
Immoweb code : 11331849

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar comfortabel wonen in het hart van een gezellige dorpskern?

Ontdek deze twee appartementen, volledig gestript en gerenoveerd als nieuwbouw, met 2 of 3 slaapkamers. Gelegen recht tegenover de kerk en markt van Nevele, bieden deze appartementen het beste van beide werelden - een rustige omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

De appartementen zijn bijzonder lichtrijk en ruim, perfect voor een comfortabele leefomgeving. Met energiezuinige kenmerken zoals hoogwaardige isolatie, vloerverwarming en een warmtepomp, bieden ze niet alleen een aangenaam leefklimaat, maar dragen ze ook bij aan lagere energiekosten.

Elk appartement is reeds geschilderd. Ze beschikken over een moderne, volledig uitgeruste keuken, een warme en uitnodigende badkamer met inloopdouche en apart toilet voor extra comfort. Daarnaast is er per appartement een berging voorzien voor verwarming, internet/TV, wasmachine en droogkast.

Parkeren is geen probleem met een gesloten garage per appartement (inbegrepen in de huur) en gedeelde staanplaatsen. Fietsers zullen de handige fietsenberging waarderen.

Wij hechten veel belang aan het onderhoud en de kwaliteit van dit gebouw en vragen daarom een bijdrage aan de algemene kosten (€60). Hiervoor stellen wij een jaarlijks onderhoudsplan op, zodat het gebouw altijd in de beste staat verkeert voor onze bewoners.

Ben je klaar om het gemak van centraal en kwalitatief wonen te ervaren? Neem contact op voor meer informatie of een bezoek.

Contacter