Appartement à louer

980€ + 50€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 11014706
Immoweb code : 11014706

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 2

Description

Duplex/Penthouse

Désolé il n'y a pas de traduction française. Uitzonderlijk appartement in hartje centrum
Dit luxueuze appartement is volledige vernieuwbouw en is voorzien van alle moderne gemakken.
Het is gelegen op de eerste verdieping en geniet van een gunstige ligging met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, openbaar vervoer en winkels.
Met 2 slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin of stel. De ruime lichtrijke living is ideaal om te ontspannen en gasten te ontvangen. De volledig uitgeruste keuken met een centraal eiland is een droom voor kookliefhebbers. Hoogwaardige apparatuur en voldoende kastruimte maken deze keuken functioneel en stijlvol. De prachtige badkamer is uitgerust met een moderne inloopdouche, waardoor elke ochtend een luxe ervaring wordt. Het aparte toilet biedt extra gemak en privacy voor de bewoners en gasten.
Geniet van de frisse lucht op het terras dat nog wordt aangelegd. Perfect voor ontspannen momenten of gezellige diners in de buitenlucht.
Het appartement heeft een complete vernieuwbouw ondergaan, wat betekent dat alle faciliteiten en afwerkingen gloednieuw en van hoge kwaliteit zijn.
Dit appartement is niet alleen een huis, maar een plek waar comfort, stijl en functionaliteit samenkomen. Mis deze unieke kans niet om in een prachtig gerenoveerd appartement te wonen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Welkom thuis!
Gemeenschappelijke kosten : € 50 per maand
Zeer lage en

Contacter