Appartement à louer

3 chambres 149 mètres carrés

Immoweb code : 11147481
Immoweb code : 11147481

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
149 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/02/2022
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bij interesse gelieve aub indien mogelijk reageren via e-mail = [email protected] => met opgave van het adres van het betreffende pand.
Dit prachtig luxueus nieuwbouwappartement met een bruto oppervlakte van maar liefst 143 m² is gelegen op de 1ste verdieping in een gebouwencomplex bestaande uit 2 strakke urban villa's, onderverdeeld in een halfopen bebouwing en zes luxueuze hedendaagse appartementen. De afwerking van deze appartementen is zeer smaakvol en van hoogstaande kwaliteit, zowel op vlak van inrichting als op technisch vlak, dankzij gebruik van hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken die beperkt verbruik en energiezuinigheid nastreven.

Het appartement in blok B, gelegen rechts op de eerste verdieping is ingedeeld als volgt:
bijzonder ruime woonkamer (40 m²) met veel lichtinval dankzij kamerbrede ramen, die zicht geven op - en leiden naar het prachtige terras (24m² ! ), hoogwaardig afgewerkte open keuken, voorzien van alle nodige toestellen zoals combi oven, inductiekookplaat, frigo en vaatwasser.
Vlak naast de keuken vindt men de zeer ruime berging met spoelbak en de technische ruimte.
Via de nachthal komt men in de drie ruime slaapkamers, de badkamer met bad en inloopdouche, en het gastentoilet.

Inbegrepen in de prijs is de achtergelegen garage toegankelijk langs de poort en langs de achterdeur , en bijkomende nog een tweede standplaats voor of achter het gebouw.

Huurprijs te verhogen met 50 EUR voor bijdrage in de algemene onkosten.

Contacter