Appartement à louer

900€ + 100€ par mois

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11400663
Immoweb code : 11400663

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/08/2024
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar 2 slaapkamer appartement met 2 terrassen en garagebox!

U komt het appartement binnen via de centrale en ruime inkomhal, op tegelvloer, die voorzien is van een parlofoon en veiligheidsdeur. Deze hal biedt voldoende plaats om een vestiaire in onder te brengen.

De ruime leefruimte (33m²), geniet van veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen aan de voorzijde. Deze woonkamer biedt voldoende plaats om een volwaardig salon en eetkamer in te richten. Via de leefruimte heeft u toegang tot de gesloten keuken. Deze keuken, op tegelvloer, is voorzien van voldoende werk-en opbergruimte en is uitgerust met een dubbele spoelbak, inductie kookvuur, combi-oven, koelkast en diepvriezer.
Aanpalend bevindt zich een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Via de hal heeft u toegang tot beide slaapkamers (12m² & 15,5m²) die zich aan de achterzijde bevinden en gelegd zijn op blokjesparket. Beide kamers hebben toegang tot het terras aan de achterzijde. De badkamer is uitgerust met een douche en enkele lavabo met bijhorend meubel.

Beide slaapkamers bieden toegang tot het terras aan de achterzijde dat zuid georiënteerd is. Bovendien beschikt dit appartement ook over een terras aan de voorzijde. De twee terrassen zijn overdekt en voorzien van licht. Zo kan u de hele dag door van de zon genieten. Een droge kelderberging is inbegrepen. De garagebox dient u verplicht bij te hu

Contacter