Appartement à louer

700€ par mois

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11250857
Immoweb code : 11250857

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/06/2024
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het bezoekmoment is helaas volzet! Wij kunnen geen nieuwe kandidaten meer toelaten, noch via mail, noch via telefoon. Enkel indien er een plaatsje vrijkomt op onze website, kan u dat reserveren.

Vlakbij het bruisende centrum van Evergem, waar u alle faciliteiten en voorziening kan terugvinden, bieden wij u in deze residentie dit ruime appartement aan op de 2de verdieping. Met 105 vierkante meter is dit een zeer comfortabel appartement.

Het appartement omvat een open ingerichte keuken (inclusief alle toestellen), een praktische berging, een ruime living, badkamer (met douche en lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine) en 2 slaapkamers. Bij het appartement hoort ook een leuk terrasje waar u kan genieten van de buitenlucht.

Als extra troef is er een garage bij het appartement aanwezig, hiervoor wordt een maandelijkse kost van 50 euro/maand gevraagd.

Wenst u dit pand te bezichtigen? Dit kan door u in te schrijven via 'Plan Uw Bezoek' op onze website voor het eerstkomende bezoekmoment op 05/04 vanaf 17u tot +/- 17u30.

Contacter