Appartement à louer

30 mètres carrés

Immoweb code : 10649529
Immoweb code : 10649529

Aperçu

1 salle de bains
30 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

NIET BELLEN

EPC-score: B-label
Mobi-score: 9.3

Dit prachtige appartement bevindt zich op de tweede verdieping van de architectenwoning van Joachim Frans Colin, gebouwd in 1791 en gelegen in het Prinsenhof in Gent.

Het appartement biedt een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin, waardoor u volop kunt genieten van rust en groen in het hartje van de stad. Het is voorzien van moderne voorzieningen, waaronder een volledig uitgeruste keuken en badkamer.

Daarnaast beschikt de woning over een wwat zorgt voor een duurzame en energiezuinige manier van verwarmen en koelen. Het gunstige EPC B label is het bewijs van een energiezuinige woning met lage energiekosten.

Dit appartement biedt u de unieke combinatie van historische charme en moderne voorzieningen. Het is een perfecte thuisbasis voor diegenen die willen genieten van de rijke geschiedenis van Gent, terwijl ze toch genieten van alle comfort van de 21e eeuw.

Mis deze kans niet om te wonen in een historisch gebouw op een prachtige locatie in het hart van Gent.

Contacter