Appartement à louer

895€ + 85€ par mois

1 chambre 87 mètres carrés

Immoweb code : 11324842
Immoweb code : 11324842

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
87 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/06/2024
Étage : 5
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie F431 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Dit nieuwbouwappartement ligt in het Tribecacomplex aan de Nieuwevaart.
Dit lichtrijk appartement ligt op de vijfde verdieping (met lift) en bestaat uit een private inkomhal met vestiaire, ruime leefruimte, open keuken met inbouwtoestellen (dampkap, combi-oven, vaatwasser, keramische kookplaat en koelkast met vriesvak), zonneterras met zicht op water, bergruimte, nachthal met apart toilet, 1 slaapkamer met dressing en een badkamer met douche. Het appartement is afgewerkt met kwalitatieve materialen en meerdere functionele inbouwkasten. De slaapkamer kijkt uit op de gemeenschappelijke parktuin. Deze parktuin is ideaal als ontspanningsplaats om er 's namiddags te vertoeven en te genieten van het zonnetje.
In het project zijn er verschillende detailhandels ondergebracht waaronder een Lidl. Ook kan je op wandelafstand een Delhaize vinden. Het appartement beschikt tevens over een ondergrondse autostaanplaats (016) en private kelderberging (030). Deze zijn inbegrepen in de huurprijs.
De provisie voor gemeenschappelijke kosten bedraagt €85/maand.
Dit appartement is beschikbaar vanaf 01/06/2024

Contacter